Színezd át a házad, homlokzati festékkel

Festék

Hosszú évek során sokan megunhatják a házuk színére, vagy csak valami újításra vágynak a ház körül. Ekkor nem kell hatalmas felújítást vagy átalakítást végeznünk, elég lehet csak a házat átfesteni.
Erre a célra speciális, homlokzati festékek léteznek! Az ilyen festék ellenálló az UV-nak, és nem tesz benne kárt az eső, a hó, a szél. Kifejezetten külső felületekre, homlokzatok színezésére szánták, ennek köszönhető ez a tartóssága.

A megfelelő szín kiválasztása azonban nem egyszerű. Érdemes mindig természetes nappali fény mellett nézni a színmintákat, ami alapján a festéket kiválasztjuk.
Sőt, jó módszer lehet az, hogy csak egy kisebb mennyiséget veszünk meg először. Azzal kipróbálhatjuk a színt a falunkon, és ha mégsem tetszene, akkor nem vettük meg feleslegesen azt a sok festéket. A ház bármikor átfesthető újabb és újabb színre, így meg van a lehetőségünk, hogy akár többször is változtassunk a színén.
És a ház átszínezése mellett vehetünk más festéket is, amivel a kerítést, kaput, vagy a garázst is átfesthetjük. Így lesz komplett a megújulás.

Megosztás