Cégkivonat pár kattintással

Cégkivonat

Már jó ideje home office-ban dolgozom. Elsőre kicsit szokatlan volt annak idején, amikor ebbe belecsöppentem, azonban hamar rájöttem, hogy ez kifejezetten előnyös ez, nem csak a munkavállaló, hanem a munkáltató számára is.
És így, hogy otthon vagyok egész nap, rájöttem, hogy szinte minden hivatali ügy elintézhető anélkül, hogy kimozdulna az ember a lakásból.
Home office esetén már az is, hogy munkába nem kell elmenni, egy csomó időmegtakarítást jelent. Nincs reggel 30-40 perc utazás, aztán este sem hazafelé. Nem kell a tömegközlekedésen tolongani, alkalmazkodni, stb.
Ezen felül így, hogy otthonról dolgozok, rádöbbentem, hogy csomó minden elintézhető a négy fal közül. A csekkeket is online fizetem ott, ahol még nem automatikusan vonják a számlámról a díjakat, sőt nagyon sokszor vásárolok is online.
Az céges, munkahelyi dolgok is intézhetők online, hiszen egy cégkivonat is online megrendelhető, és pár perc múlva meg is érkezik, vagy akár egy földhivatali tulajdoni lapot, akár egy adóigazolást is pár perc alatt le lehet tölteni.

Megosztás