A férfiasság titkai

Barber

Nyilván több férfi fejében megfordul az a gondolat, hogy hogyan válhatnának még csábítóbbá, vonzóbbá a nők szemében.
Bizony van jó pár trükk.

Vannak, akik az kigyúrt, izmos testet gondolják férfiasabbnak. Nos ha úgy döntenél, hogy jól kigyúrod magad, hogy vonzóbb legyél, akkor tudd, ez azért hosszú és fáradtságos munka lesz. Eljársz futni, lejársz a konditerembe, vagy valamilyen erőnléti edzésre. Nos ez mind olyan dolog, ami hosszú hónapok alatt hozza meg az eredményét. És közben azért azt elárulom, a legtöbb nő nem a teste vagy az izmai alapján tart férfiasabbnak egy férfit. Ez maximum egy kis bónusz számukra.

Az öltözködés lehet egy másik út ahhoz, hogy férfiasabb legyen a megjelenésed. Egy igényes, jól öltözött, stílusos férfi viszont ez a megoldás már biztosan férfiasabb külsőt kölcsönözhet, és ráadásul ezt egy nagyobb bevásárlással már meg is lehet oldani.

És ami még ennél is szembe tűnőbb és gyorsabb megoldás, az a férfias hajviselet, és arcszőrzet. Egyre divatosabb, és férfiasabb a borosta, vagy az ápolt szakáll, egy hozzá illő igényesen vágott hajjal. Ha ilyen jellegű átváltozást fontolgatsz, akkor egy barber shop lesz az a hely, ahol a segítségedre lehetnek, mert Ők tudnak igazán divatos, férfias frizurát készíteni, és az arcszőrzetet is Ők tudják tényleg jól formázni, és ápolni.

Megosztás